leer hoe jij zelf aan de slag kan gaan met video

Masterclass Social Video

Consistent en onafhankelijk content produceren

Waarom deze Masterclass?

Als je niet afhankelijk wilt zijn van een videograaf, volledig in controle wilt zijn over het produceren van video en snel wilt schakelen wanneer je ideeën hebt voor actuele content dan is deze masterclass zeker geschikt voor jou. 

Met deze in-house training haal je waardevolle kennis in huis en leer jij en je team hoe jullie zelf video kunnen schieten met een professionele camera, hoe je deze video's monteert met professionele software en uiteraard welke strategieën je kunt inzetten om je bedrijf te laten groeien en consistent meer bezoekers, leads en klanten te genereren. 

Mocht je denken: "ik heb écht geen tijd om zelf content te produceren" Think again! Aan de hand van mijn 'Bassie & Adriaan' principe leer ik je hoe je op een makkelijke manier content kan creëren welke je voor een langere periode in kan zetten. 


De voordelen..

  • Je haalt de kennis in huis
  • Je bespaart kosten van het uitbesteden
  • Totaal onafhankelijk en je kan meteen aan de slag
  • De juiste en passende strategie voor jouw onderneming 
  • Content maken op een consistente wijze 
  • Snel kunnen bouwen aan je online zichtbaarheid 

Meryem Hocuk - bol.com

People & Learning Partner

'He truly makes magic'

'Samenwerken met Gerard is altijd een groot feest. Hij denkt goed mee en zelfs verder, maakt het resultaat beter dan verwacht en is gedurende het hele proces ontzettend betrokken en gedreven. He truly makes magic.'

In vier makkelijke stappen naar een goede samenwerking

Kennismaking

Allereerst maak ik heel graag kennis met je! In een team/zoom call of tijdens een persoonlijke ontmoeting ga ik graag met je in gesprek over wie je bent, wat je doet, waar je nu staat en waar je naar toe wilt. 

Voorbereiding

N.a.v. ons gesprek bepalen we waar jullie behoefte aan hebben, hoe we de Masterclass gaan vormgeven en bereid ik de masterclass voor om vervolgens een datum te prikken voor de start van jullie in-house training. 

De Masterclass

Na de voorbereiding start de in-house training welke (afhankelijk van de opzet) over het algemeen meerdere dagen duurt. In deze dagen leren jullie alles om zelf video content te maken en deze strategisch in te zetten. 

Content knallen

Na de Masterclass hebben jullie alle tools in huis om zelf aan de slag te gaan. Graag help ik jullie verder met vragen,  en review ik een aantal video's die jullie zelf hebben geproduceerd zodat je deze tips mee kunnen nemen. 
samenwerken met Gerard Dunning

Laten we kennis maken

En bespreken we jullie zichtbaarheid kunnen vergroten