Video uitbesteden?

Laten we samen aan de slag gaan!

Waarom samenwerken?

Elk uur wordt er ongeveer voor 300 uur aan video geüpload. Als ondernemer wordt je daarmee uitgedaagd om boven deze ruis uit te stijgen. Zonder strategie en de juiste inhoud van je video's spreek jij je doelgroep niet aan, schiet je met losse flodders en investeer jij je tijd, energie en geld in iets wat niks oplevert. 

Wil je snel schakelen en heb je hulp nodig bij een project of een complete strategie voor je bedrijf? Neem dan contact op zodat we vrijblijvend kennis kunnen maken en kijken wat we gezamenlijk kunnen doen. 


Meer dan alleen een filmmaker..

  • maar een video marketing strateeg
  • Je wordt volledig ontzorgd
  • De juiste en passende strategie voor jouw onderneming 
  • Betrokken bij het gehele traject van voorbereiding tot oplevering
  • Ondersteuning bij de juiste inhoud van je video's
  • Hulp bij de verspreiding van je video's
  • FUN! het hoeft niet allemaal zó serieus ;-) 

Meryem Hocuk - bol.com

People & Learning Partner

'He truly makes magic'

'Samenwerken met Gerard is altijd een groot feest. Hij denkt goed mee en zelfs verder, maakt het resultaat beter dan verwacht en is gedurende het hele proces ontzettend betrokken en gedreven. He truly makes magic.'

In vier makkelijke stappen naar een goede samenwerking

Kennismaking

Allereerst maak ik heel graag kennis met je! In een team/zoom call of tijdens een persoonlijke ontmoeting ga ik graag met je in gesprek over wie je bent, wat je doet, waar je nu staat en waar je naar toe wilt. 

Strategie & uitvoering

Op basis van ons gesprek bepalen we het doel van de video('s), de strategie, welke video's we kunnen produceren, hoe de video's worden opgebouwd qua verhaallijn en ga ik aan de slag met de (visuele) voorbereiding 

Productiefase

Na de voorbereiding  plannen we een datum in voor het filmen waarna het edit werk zal beginnen. Na de edit ontvang je een eerste concept waar jij  en eventueel je team feedback op kunnen geven via onze online review tool. 

Oplevering

Na de verwerking van eventuele feedback wordt de definitieve video('s) opgeleverd welke je op elk gewenst social kanaal kan plaatsen. Maar dan houdt het niet op, ik ondersteun jullie graag met de optimalisatie van de video.
samenwerken met Gerard Dunning

Laten we kennis maken

En bespreken hoe we jouw project kunnen aanpakken