Leuk, laten we kennis maken!

πŸŽ₯ Videomaker | πŸ‘¨‍πŸ‘©‍πŸ‘¦‍πŸ‘¦ Vader |🎞 Voorliefde voor film(s) & koken πŸ‘¨πŸΌ‍🍳 |πŸ•ΊπŸΌ Zwak voor 80's music 

Waarin ik geloof

Verhalen vertellen is het mooiste wat er is. Voeg daar het visuele element film en het emotionele element muziek bij en je creëert iets wat kippenvel kan opwekken, wat mensen kan ontroeren, inspireren, iets kan leren of juist in actie kan zetten.

Van jongs af aan was ik al geïnteresseerd in camera's. Zo maakte ik op jonge leeftijd mijn eerste foto's en was gefascineerd door films maar later ook door series zoals Knight Rider, The A-team, Dukes of Hazzard en Airwolf. Herken je ze? 

Mijn creatieve brein ging hiervan aanstaan en met een stille liefde voor acteren begon ik mijn eigen ideeën te verfilmen. Zo ontstonden er kleine films, maar ook 'het dossier' een parodie op het meest bekende misdaadprogramma op de Nederlandse tv, namelijk van Peter R. de Vries. Samen met mijn broer vormden we 'Sjoerd de Haan' & 'Dick van de Boom' en losten we de misdaden op die rondom ons huis gebeurden. 

Dat verhalen en video een impact kunnen hebben bij mensen realiseerde ik door de reacties die wij ontvingen op ons vlog kanaal Fos and Us. Berichten van ontspanning tot inspiratie en ontlading, zelfs dat het kijken van de vlogs mensen hielp bij het doorkomen van donkere periodes in hun leven. Dat zette het maken van video's en het vertellen van verhalen in een heel ander daglicht en gaf een diepere dimensie aan het creëren van video's.   

Waarin ik geloof is dat iedereen verhalen heeft te vertellen, verhalen die het verdienen verteld te worden. Om mensen te inspireren, te informeren, entertainen, in actie kan zetten of te helpen. Alleen het pakken van dat 'podium' kan, als individu of als je nou ondernemer of coach bent, soms spannend, eng en/of overweldigend zijn. Daar wil ik je graag in bijstaan en laten zien dat je het kan en dat je er dichter bij bent dan je denkt. 

'Let's make magic'


Projecten door de jaren heen

Sinds 2014 ben ik als ondernemer fulltime werkzaam en heb ik het voorrecht om internationaal video's te mogen maken. In de afgelopen zeven jaar heb ik mijn portfolio mogen uitbreiden met werk voor Bol.com, Jorg Ruis, Sanny Verhoeven (Sanny zoekt geluk), CJIB en vele andere mooie bedrijven en inspirerende ondernemers. 

Samenwerking bol.com

Sinds 2017 werk ik samen met bol.com voor verschillende producties. Van edit werk tot aan het verzinnen van complete creatieve producties om de doelen te behalen die zij voor ogen hebben.

Vlog Edits - Jorg Ruis

Het heerlijke aan het editen van de vlogs van zowel Jorg als Sanny is dat ze mij de vrijheid en hun volle vertrouwen gaven om creatief los te gaan. De mooiste samenwerkingen, creaties en resultaten ontstaan altijd wanneer je mij de vrije hand geeft zodat de creativiteit niet geremd wordt. 

Social Post en producties

Wat mijn klanten zeggen..

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Mirjan Postma - Gemeente Noordenveld

"Vanuit gemeente Noordenveld hebben wij goede ervaringen met Gerard. Hij denkt graag mee en komt met creatieve en bruikbare ideeën en verliest het doel niet uit het oog. Het maken en monteren van de filmpjes kun je met een gerust hart overlaten aan ‘de expert’ Gerard."
Ms. Nameless
Add Your Stars
Anouk Bosma - bol.com
"Binnen bol.com werken we regelmatig samen met Gerard voor het editen en produceren van video’s. Gerard begrijpt goed waar we naar op zoek zijn, gebruikt zijn creativiteit om de video te versterken en creëert leuke en humoristische video’s die goed worden bekeken binnen de organisatie!"
Ms. Nameless
Add Your Stars

Jorg Ruis - ondernemer - coach

"Gerard is een multi-talent en buitengewoon goed in wat hij doet. Hij verrijkt mijn vlogs met zijn onuitputtelijke creativiteit, animaties en strakke edits en dat is terug te lezen in de reacties die ik ontvang."

jorg-ruis
Ms. Nameless
Add Your Stars